fbpx

executives

Upgrade jouw sales team
Pak elke maand Moeiteloos meer omzet

Voor digital en creative agencies is het binnenhalen van klanten een van de meest tijdrovende taken. Onze POWER Executives helpen jou zich nooit meer zorgen te maken over sales. Schaal zonder stress en focus op waar jij het beste in bent.

Play Video

No. of companies helped

0

total Revenue closed

0 + Million

Average Closing rate

0 %

No. of companies helped

0

total Revenue
closed

$ 0 + Million

Average Closing rate

0 %
Gestroomlijnd Sales Succes: Een aanpak op maat voor Digital & Creative Agencies

Ons proces in 3 simpele stappen

01
Kennismaking: Analyse en Strategie

In het begin duiken we diep in jouw digital of creative agency’s huidige aanbod en verkoopprocedures. Het identificeren van knelpunten is onze prioriteit. Samen schetsen we een routekaart op maat van jouw doelen, waarbij we zorgen voor een duidelijk pad naar schaalbaarheid en het behalen van jouw maandelijkse doelstellingen.

02
Werving en voorbereiding van talent

We vervolgen het proces door ons uitgebreide internationale netwerk aan te boren om top talenten te selecteren die bedreven zijn in het closen van deals. Vervolgens stellen we een toegewijd team samen dat specifiek is afgestemd op jouw agency en haar aanbod. 

03
Efficiënte lancering en duurzame groei

Na de lancering voert onze toegewijde sales director dagelijks gesprekbeoordelingen uit, monitort belangrijke prestatie-indicatoren (KPI’s) en geeft verkooptrainingssessies. Dit zorgt voor consistente hoge prestaties en kwaliteit gedurende het verkoopproces.

De POWER van onze In-House Academy:

Het zijn niet zomaar Account
Executives; Het zijn
POWER Executives.

Onze academy zet zich in om het pad van naar grootsheid te verlichten. Zo hebben onze setters en closers ongeëvenaarde expertise in het ontwaken van de potentie van jouw bedrijf.